Nieuws
monster hunter rise

Monster Hunter Rise wereldwijd acht miljoen keer verscheept

Game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en pc

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn wereldwijd meer dan acht miljoen exemplaren van Monster Hunter Rise verscheept.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Het gaat om verscheepte exemplaren en digitaal gekochte exemplaren.  De game verscheen in maart vorig jaar op Nintendo Switch en is sinds vorige week op pc verkrijgbaar. 

Aankomende zomer moet een betaalde uitbreiding voor Rise verschijnen, genaamd Sunbreak. De uitbreiding bevat een nieuw verhaal, nieuwe locaties, nieuwe monsters om op te jagen en nieuwe gameplay.

Monster Hunter Rise scoorde een 9 op Gamer.nl: "Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is."

Dit artikel delen:

Lees meer

Danganronpa: Trigger Happy Havoc staat plotseling op Xbox Game Pass Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 februari op Switch
0

Reacties op: Monster Hunter Rise wereldwijd acht miljoen keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.