Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt eigen Switch Pro Controller

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt eigen Switch Pro Controller

Er is een Nintendo Switch Pro Controller in de maak gebaseerd op Sunbreak, de aankomende uitbreiding op Monster Hunter Rise.

Dat werd gistermiddag tijdens een digitaal Monster Hunter-evenement onthuld. Daarin vertelden producent Ryozo Tsujimoto en regisseur Yoshitake Suzuki meer over de uitbreiding. De controller komt op dezelfde dag als de uitbreiding uit, op 30 juni, en heeft een design van Elder Dragon Malzeno.

Tijdens het evenement werd ook een nieuwe trailer van het spel getoond, dat net als de Pro Controller hieronder is te bekijken. Er werden drie monsters onthuld, namelijk Flying Wyvern Seregios, Aurora Somnacanth en Magma Almudron. Eerstgenoemde kwam al eerder in de Monster Hunter-franchise voor en de laatste twee monsters zijn nieuwe variaties op bestaande wezens.

Tijdens de presentatie werd ook de nieuwe Switch Skill Swap-mogelijkheid onthuld. Daarmee kunnen spelers Switch Skills aan twee verschillende loadouts koppelen en daar tijdens jachten tussen wisselen. Ook worden er Follower Quests toegevoegd - nieuwe jachtmissies die worden uitgedeeld door personages uit de game, die vervolgens ook mee op avontuur gaan.

Sunbreak komt op 30 juni uit op Switch en pc als betaalde uitbreiding op Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise: Sunbreak
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

de 2de speciale controller van Monster Hunter nou ik vond die gouden net iets mooier en die van Splatoon was ook wel heel vrolijk. Maar dat was het dan ook ik hoop op meer speciale Pro controllers met Zelda of Mario bijvoorbeeld.

0

Aanbevolen voor jou