Monster Hunter Rise komt officieel naar PlayStation, Xbox en Game Pass

Monster Hunter Rise komt officieel naar PlayStation, Xbox en Game Pass

Het is bevestigd: Monster Hunter Rise verschijnt op 20 januari 2023 op PlayStation, Xbox en Game Pass.

Gisteren gingen er al geruchten over de mogelijkheid dat de game naar deze platforms zou komen en inmiddels heeft Capcom het officieel aangekondigd. De game verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass voor console en pc. Uitbreiding Sunbreak moet ergens in de lente van komend jaar uitkomen. Het spel draait in 4K en 60 fps op PS5 en Xbox Series X en ondersteunt daar ook 3D Audio.

Van Monster Hunter Rise zijn inmiddels meer dan elf miljoen exemplaren verkocht, en van uitbreiding Sunbreak meer dan 4,4 miljoen. De game is op Nintendo Switch en pc uitgekomen.

De Switch-versie werd met een 9 beloond op Gamer.nl: "Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat word downloaden via gamepass, kan ik het eens een kans geven.

0
test

@Robskeee niet zo van mnster Hunter maar denk dat me zoon het wel leuk vind.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou