Monster Hunter Rise inmiddels zes miljoen keer verscheept

Monster Hunter Rise inmiddels zes miljoen keer verscheept

Wereldwijd zijn er zes miljoen exemplaren van Monster Hunter Rise verscheept.

Dat heeft Capcom aangekondigd. De eerste paar dagen na release eind maart waren dat er nog 4 miljoen, en begin april 5 miljoen. De game blijft dus verkopen.

Toen Monster Hunter Rise vijf miljoen keer was verkocht, ontvingen spelers van de game een gratis pakket. Dat is nu ook weer het geval: iedereen kan het Kamura Pack downloaden. Hierin zitten dertig Mega Potions, dertig well-done steaks, tien Large Barrel Bombs, vijf Mega Demondrugs en vijf Mega Armorskins.

Monster Hunter Rise is een volwaardig nieuw deel in de populaire Japanse reeks voor de Nintendo Switch. De game introduceert onder andere een nieuwe grijphaakmechaniek en een te berijden hond genaamd Palamute. Verder worden een hoop van de verfijningen uit Monster Hunter World overgenomen.

Gisteren is update 2.0 voor de game uitgekomen. Hierin zitten nieuwe monsters, waaronder Chameleos en twee Elder Dragons. Ook kan men op Apex Monsters jagen en wordt het maximum van de Hunter-rank afgehaald. De update bevat ook nieuwe Event Rampage-, arena en singleplayerquests. 

monster hunter rise

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou