Monster Hunter Rise-demo op Steam verschenen

Monster Hunter Rise-demo op Steam verschenen

Er is nu een Monster Hunter Rise-demo beschikbaar op href="https://store.steampowered.com/app/1446780/MONSTER_HUNTER_RISE/">Steam</a>.

Daarmee kunnen pc-gamers voor het eerst de nieuwe Monster Hunter-game uitproberen. De game verscheen in maart dit jaar op Nintendo Switch en komt in januari 2022 uit op pc.

Capcom kondigde eerder deze maand aan dat er al meer dan 7,5 miljoen exemplaren van de game zijn verscheept. Ook onthulde het bedrijf vorige maand de uitbreiding Sunbreak. De uitbreiding moet ergens in de zomer van 2022 uitkomen als betaalde downloadbare content. Sunbreak bevat een nieuw verhaal, nieuwe locaties, nieuwe monsters om op te jagen en nieuwe gameplay.

Eerder deze week verduidelijkte Capcom dat Monster Hunter Rise op lancering geen cross-play of cross-saves tussen de Switch en pc versies ontvangt. "Het is op dit moment niet mogelijk om het te implementeren. We stellen jullie feedback op prijs."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kleine waarschuwing: de demo is heel erg gericht op ervaren spelers en je speelt dus met erg underpowerde armor/wapens in lastige hunts, laat je dus niet afschrikken als het niet wil lukken op de hogere niveaus.

0

Aanbevolen voor jou