Monster Hunter-personages naar MGS: Peace Walker | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder andere Felyne, een mascotte in Monster Hunter, wordt toegevoegd aan de PSP-game. Ook zijn de dieren Tigrex en Velociprey zeker in de game aanwezig en Metal Gear-hoofdrolspeler Snake zal met deze prehistorische beesten de strijd aangaan. Een video die tijdens het persevenement te zien was, verraadt ook dat er muziek uit de Monster Hunter-serie wordt gebruikt. Metal Gear Solid: Peace Walker wordt naar verwachting op 18 juni in Europa uitgebracht.

Populair

In Japan is Monster Hunter enorm populair. Niet alleen zijn er al miljoenen exemplaren verkocht van de verschillende Monster Hunter-games die zijn uitgekomen op consoles als PlayStation2 en Wii, ook de games voor de PlayStation Portable zijn enorm populair. Zo zijn er al meerdere vervolgen op de eerste Monster Hunter, getiteld Monster Hunter: Freedom. Onlangs kwam Monster Hunter Tri uit voor Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou