Monopoly Plus deze week gratis

Monopoly Plus deze week gratis

Ubisoft heeft Monopoly Plus voor de rest van de week gratis gemaakt. Dit om mensen te vermaken gedurende de quarantaine-periode.

De game is gratis te vinden op Uplay. De Franse uitgever wil hiermee mensen motiveren om binnen te blijven. “Met Monopoly kunnen spelers de game spelen zoals ze die kennen op drie unieke levende borden. Als de spelers vooruitgang boeken laat dat ook de stad om hen heen groeien en evolueren”, zegt Ubisoft. “Aan het begin van elke game kan de speler uit één van de zes huisregels kiezen om mee te spelen. Deze regels zijn door Monopoly-fans van over de hele wereld opgesteld.” Daarnaast bevat de game ook een optie voor een snel spel met de modus: Special Goals.

Ubisoft heeft al meerdere games gratis beschikbaar gemaakt tijdens quarantaine, zoals Rayman Legends en Assassin's Creed 2. Daarnaast gaf Ubisoft ook meerdere gratis trials weg van onder andere Tom Clancy’s The Division 2 en Trials Rising. De game is gratis te spelen tot 28 april vier uur 's ochtends.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er zullen maar weinig bordspelers zijn die het niet eens zijn met de stelling: "Je kan Monopoly alleen winnen door het niet te spelen." ;)

0
test

@GRDavies tja, aan de ene kant een klassieker, aan de andere kant kan je tegenwoordig echt meer aan komen zetten met spellen waarin niet alle spelers tot het einde betrokken zijn. Misschien dat de 'fan regels' daar een oplossing voor hebben geboden?

0
test

Wat een goede actie van Ubisoft en dit is ook nog een leuk spel om te spelen.

0

Aanbevolen voor jou