Monolith Soft zoekt werknemers voor ontwikkeling Zelda-game

Monolith Soft zoekt werknemers voor ontwikkeling Zelda-game

De Japanse studio Monolith Soft heeft een vacature geplaatst voor werknemers die aan een nieuwe The Legend of Zelda-game willen werken.

Op de Japanse vacaturepagina wordt er gezocht naar technische artiesten, programmeurs, planners, designers en een project manager. Daarbij zoekt men naar mensen die "nieuwe verrassingen en emoties" kunnen creëren.

Het lijkt waarschijnlijk dat Monolith Soft, de ontwikkelaar van de Xenoblade Chronicles-reeks, Nintendo helpt bij de ontwikkeling van een nieuw hoofddeel in de Zelda-reeks dat Zelda: Breath of the Wild opvolgt. Monolith hielp het bedrijf ook al met het ontwerp van de spelwereld van het in 2017 verschenen Breath of the Wild.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe goed ik breath of the wild ook vindt, ondanks ook zeker aanwezige minpunten (te snel brekende wapens, geen tempels, geen metroidvania achtige mechanieken) zie ik liever dat ze hier geen vervolg maar een compleet nieuw deel gaan maken. Maar goed, we zullen toch voorlopig van Nintendo hier weinig over zien loslaten.

0

@Jumpman Jep, mee eens. Ik heb ook ontzettend genoten van breath of the wild. Maar ik zou idd liever zien dat ze de goeie punten van BOTW meepakken en samenmixen met een traditionele zelda game.

0
test

@TwisT Ik vond het echt een fantastische game, maar de dungeons waren wat saai. Ik miste de thema's zoals de dungeons in de oudere delen dit wel hadden. Verder vind ik het idee van een open world Zelda nog steeds prima.

0
test

@Jumpman m Ik week ook niet of je dit ‘vervolg’ als letterlijk vervolg moet zien. Want eigenlijk zijn er vrij weinig games in de zelda hoofdreeks die echt een vervolg zijn. Dus vervolg BotW kan ook gewoon betekenen volgende hoofd game. En zo hoop ik het ook. Want ik vind botw heel vet kwa wereld. Maar de echte zelda elementen van grote mooie dungeons miste ik ook. Hopelijk vind Nintendo dat ook en gaan ze dus traditionele zelda dingen in de huidige gedachte terugplaatsen.

0
test

spinoff dat je Ganondorf speeld naar zn rise of power lijkt mn cool

0

Aanbevolen voor jou