Monolith kondigt de uitbreiding F.E.A.R. 2 Reborn aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Reborn kruip je in de huid van Replica-soldaat Foxtrot813. Aan het begin van de vier levels die in de uitbreiding zitten, voert de speler gewoon bevelen uit, maar gaandeweg het spel krijgt de hoofdpersonage last van stemmen in zijn hoofd, waardoor het verhaal een andere wending neemt.

Bovendien krijgt de mutliplayermodus van F.E.A.R. 2 ook een update in de vorm van een 'slow-mo deathmatch-modus'. Dit houdt in dat de speler een item op kan pakken waardoor andere spelers langzaam gaan, terwijl hij of zij zelf aan snelheid wint.

Demo

Monolith brengt op 27 augustus een demo van de uitbreiding uit. De demo zal voor zowel de PlayStation 3 alsmede de Xbox 360 worden uitgebracht. De uitbreiding zelf verschijnt op 3 september voor beide consoles. Het is nog onduidelijk of er een PC-versie uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou