Vorige week ontdekte de ontwikkelaar een fout in de XBLA-versie van de game, waardoor spelers in de multiplayer soms hun verbinding verloren. Hierop werd een update ingestuurd naar Microsoft, "maar helaas verhielp dat het probleem slechts half." 

"Ik werk aan nog een verbetering die ik hopelijk deze week in kan sturen", aldus de maker. Hij geeft aan dat het niet te lang moet duren voordat de nieuwe update in de game is verwerkt, maar waagt zich niet aan een definitieve releasedatum. Dat ligt namelijk in handen van Microsoft.

Monaco is ondertussen wel verschenen op PC. Gamer.nl beloonde de game met een 8Monaco is een coöperatieve top-down stealthgame waarin spelers moeten samenwerken om gebouwen te infiltreren en zoveel mogelijk geld te stelen. Er zijn in totaal acht klassen waaruit spelers kunnen kiezen. Zo kan een Mole door verschillende soorten muren breken, heeft de Locksmith de mogelijkheid om deuren sneller te openen en kan een Lookout vijanden spotten die niet in het gezichtsveld staan.