Molyneux: 'Zie Fable niet als een trilogie' | Gamer.nl

Molyneux: 'Zie Fable niet als een trilogie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Vergeet het woord 'trilogie'. Ik haat het om mezelf te beperken tot een trilogie", aldus Molyneux. "Ik wil dat het voelt alsof je een reis maakt door Fable. Hoewel ik je niet ga vertellen wat er aan het einde van Fable III gebeurt, denk ik niet dat je het gevoel gaat krijgen dat je het einde van een trilogie hebt bereikt."

In Fable III hebben spelers het doel koning of koningin te worden en hun rijk te regeren. Zij kruipen in de huid van de zoon of dochter van de held uit deel twee, en moeten een ware revolutie ontketenen om het leiderschap over Albion in handen te krijgen. Fable III verschijnt op 29 oktober voor de Xbox 360, een releasedatum voor de PC-versie is nog niet vastgesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou