Molendijk-map nu beschikbaar in World of Tanks Blitz

Molendijk-map nu beschikbaar in World of Tanks Blitz

In World of Tanks Blitz is nu een op Nederland gebaseerde map genaamd Molendijk beschikbaar.

De map speelt zich af in en rondom een traditioneel Nederlands dorpje, inclusief typische Nederlandse gebouwen. Daarnaast zijn er tulpenvelden en molens te vinden. Het betreft een fictief dorpje.

Uitgever Wargaming schrijft: "Molendijk speelt zich af op een vrolijke zonnige dag en overal staan kleurrijke tulpen in volle bloei en draaien de molens. Als je even doorrijdt kom je in het dorpje terecht waar je typische Nederlandse gebouwen en smalle straatjes tegenkomt. Visueel gezien geeft het je een beetje een schilderachtig en pittoresk gevoel waar je, ironisch genoeg, er flink op los kan racen en knallen."

Het persbericht vervolgt: "Ze hebben bewust voor twee compleet verschillende omgevingen in één map gekozen, zodat de wedstrijden zo gevarieerd mogelijk kunnen zijn wat gameplay betreft. Het centrum is perfect voor zware tanktactieken en het platteland voor snellere voertuigen. Er zijn ook continue veranderende elementen in de map. Zo is er een brandend luchtschip en breken er op diverse plaatsen branden uit."

World of Tanks Blitz is volgens Wargaming inmiddels meer dan 170 miljoen keer gedownload. De game is gratis te downloaden op Steam, Windows, Mac OSX, Switch, iOS en Android. De game heeft cross-play en cross-progressie.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou