Nieuws
World of Tanks Blitz

Molendijk-map nu beschikbaar in World of Tanks Blitz

Gebaseerd op traditionele Nederlandse dorpjes

Geschreven door Michel Musters op
In World of Tanks Blitz is nu een op Nederland gebaseerde map genaamd Molendijk beschikbaar.

De map speelt zich af in en rondom een traditioneel Nederlands dorpje, inclusief typische Nederlandse gebouwen. Daarnaast zijn er tulpenvelden en molens te vinden. Het betreft een fictief dorpje.

Uitgever Wargaming schrijft: "Molendijk speelt zich af op een vrolijke zonnige dag en overal staan kleurrijke tulpen in volle bloei en draaien de molens. Als je even doorrijdt kom je in het dorpje terecht waar je typische Nederlandse gebouwen en smalle straatjes tegenkomt. Visueel gezien geeft het je een beetje een schilderachtig en pittoresk gevoel waar je, ironisch genoeg, er flink op los kan racen en knallen."

Het persbericht vervolgt: "Ze hebben bewust voor twee compleet verschillende omgevingen in één map gekozen, zodat de wedstrijden zo gevarieerd mogelijk kunnen zijn wat gameplay betreft. Het centrum is perfect voor zware tanktactieken en het platteland voor snellere voertuigen. Er zijn ook continue veranderende elementen in de map. Zo is er een brandend luchtschip en breken er op diverse plaatsen branden uit."

World of Tanks Blitz is volgens Wargaming inmiddels meer dan 170 miljoen keer gedownload. De game is gratis te downloaden op Steam, Windows, Mac OSX, Switch, iOS en Android. De game heeft cross-play en cross-progressie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Registreren voor testweekend Nintendo Switch Sports nu mogelijk Baldur's Gate 3 komt in 2023 uit Early Access
0

Reacties op: Molendijk-map nu beschikbaar in World of Tanks Blitz

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.