Nieuws
Minecraft

Mojang zegt geleerd te hebben van beloftes doen over Minecraft-features

Komende Minecraft Live focust op dingen die al bijna af zijn

Geschreven door Marvin Toepoel op
Jaarlijks toont ontwikkelaar Mojang wat spelers de komende tijd kunnen verwachten in Minecraft. Dit jaar zal het evenement ook plaatsvinden, maar dan met beloftes waarvan de ontwikkelaar zeker weet dat hij ze kan nakomen.

Dat zegt creative director Agnes Larsson in een Minecraft Now-livestream, waarin ontwikkelaars samen spelen en vragen van fans beantwoorden. “Ten eerste, er zal dit jaar een Minecraft Live zijn”, zegt Larsson. Die vindt plaats op 15 oktober.

Larsson legt ook uit dat Mojang geleerd heeft van eerder gemaakte fouten. Zo zou in het verleden te vaak een Minecraft-feature onthuld worden die uiteindelijk niet op de beloofde datum gerealiseerd kon worden.

Ze zegt dat het doel van Minecraft Live is om “dromen voor spelers te maken”. “Voor deze Live hebben we concrete stappen gezet om er zeker van te zijn dat we deze dromen echt, echt waar kunnen maken. [..] Dit jaar zorgen we ervoor dat de features die we laten zien al ver in het ontwikkelingsproces zitten.”

“Natuurlijk zullen we [de features] nog wel aanpassen aan de hand van feedback, maar we zullen ook zelfverzekerd zijn dat deze content het gaat redden”, voegt Larsson eraan toe.

Bron: Minecraft Now (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

‘Nieuwe Nintendo Direct in de week van 12 september’ Return to Monkey Island-clip toont Guybrush’ ‘favoriete hobby’
1

Reacties op: Mojang zegt geleerd te hebben van beloftes doen over Minecraft-features

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • mhnl1979

    • 31 augustus 2022 09:58
    Ik mag toch hopen dat er eindelijk RTX support voor Xbox Series wordt aangekondigd. Anders zijn ze toch niet meer serieus te nemen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.