Mojang zegt geleerd te hebben van beloftes doen over Minecraft-features

Mojang zegt geleerd te hebben van beloftes doen over Minecraft-features

Jaarlijks toont ontwikkelaar Mojang wat spelers de komende tijd kunnen verwachten in Minecraft. Dit jaar zal het evenement ook plaatsvinden, maar dan met beloftes waarvan de ontwikkelaar zeker weet dat hij ze kan nakomen.

Dat zegt creative director Agnes Larsson in een

Watch on YouTube

, waarin ontwikkelaars samen spelen en vragen van fans beantwoorden. “Ten eerste, er zal dit jaar een Minecraft Live zijn”, zegt Larsson. Die vindt plaats op 15 oktober.

Larsson legt ook uit dat Mojang geleerd heeft van eerder gemaakte fouten. Zo zou in het verleden te vaak een Minecraft-feature onthuld worden die uiteindelijk niet op de beloofde datum gerealiseerd kon worden.

Ze zegt dat het doel van Minecraft Live is om “dromen voor spelers te maken”. “Voor deze Live hebben we concrete stappen gezet om er zeker van te zijn dat we deze dromen echt, echt waar kunnen maken. [..] Dit jaar zorgen we ervoor dat de features die we laten zien al ver in het ontwikkelingsproces zitten.”

“Natuurlijk zullen we [de features] nog wel aanpassen aan de hand van feedback, maar we zullen ook zelfverzekerd zijn dat deze content het gaat redden”, voegt Larsson eraan toe.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik mag toch hopen dat er eindelijk RTX support voor Xbox Series wordt aangekondigd. Anders zijn ze toch niet meer serieus te nemen.

0

Aanbevolen voor jou