Nieuws
Minecraft

Mojang kondigt The Wild Update aan voor Minecraft

Tweede deel Caves & Cliffs verschijnt in de komende twee maanden

Geschreven door Jacco Peek op
Mojang heeft The Wild Update voor Minecraft aangekondigd tijdens Minecraft Live.

The Wild Update betreft de volgende grote toevoeging aan de game. Zo komen modder, mangrovemoerassen, nieuwe soorten kikkers en padden en boten met kisten naar de game. Spelers stemden tijdens de livestream ook voor een nieuw wezen, waarbij de blauwe fee Allay als winnaar uit de bus kwam.

Ook is de eerder aangekondigde omgeving Deep Dark onderdeel van de update. Daarin gaan spelers op zoek naar loot in het donker, terwijl een gevaarlijk wezen genaamd Warden op ze jaagt.

Het tweede onderdeel van de Caves & Ciffs-update is ook nog steeds in ontwikkeling en verschijnt dit jaar. De update breidt onder andere de hoogte van bergen en dalen uit.

De pc-versies van Minecraft worden daarnaast gebundeld. Daarmee krijgen spelers zowel toegang tot de Java-versie als de Bedrock Edition, die ook op consoles en mobiel draait. De bundel wordt toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc.

Tot slot krijgt Minecraft Dungeons seizoenscontent. In december begint Cloudy Climb, dat unieke beloningen voor de game biedt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Animal Crossing-dlc vervalt grotendeels na verlopen Nintendo Switch Online-abonnement Warner Bros. Games Montreal toont nieuwe trailer Gotham Knights
0

Reacties op: Mojang kondigt The Wild Update aan voor Minecraft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.