Mogelijke video van Playstation Phone uitgelekt | Gamer.nl

Mogelijke video van Playstation Phone uitgelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Zeus Z1, zoals het toestel ook wordt genoemd, draait op het Android 2.3 besturing ysteem Gingerbread. In de gelekte video valt te zien dat het toestel uitgeschoven kan worden waarna een op de PSP Go-lijkende controller tevoorschijn komt. De controller heeft naast een D-pad en de bekende PlayStation knoppen mogelijk een touchpad die dient ter vervanging van de twee analoge sticks van de Dualshock-controllers.

Op de telefoon lijkt een Playstation programma geinstalleerd te zijn, dat waarschijnlijk toegang geeft tot speciaal voor het toestel ontwikkelde games. Sony heeft nog niet officieel gereageerd op de video, maar verwacht wordt dat de Playstation Phone op 9 december formeel aangekondigd zal worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou