Mogelijke trailer Dead Rising 2 op Youtube | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De geruchten over het verschijnen van Dead Rising 2, het vervolg op de populaire zombiegame van Capcom, worden met de dag sterker. Hoewel er al over de game gespeculeerd wordt sinds het verschijnen van het origineel op de Xbox 360, lijkt de aankondiging van de game nu dichterbij dan ooit. Op Youtube is namelijk een verschenen die vermoedelijk als teaser trailer voor Dead Rising 2 dient.

In de video wordt meerdere malen gesproken over een zombie-uitbraak en zien we ook verscheidene zombies voorbij komen. Zelfs gameplay beelden zijn er in de video te bespeuren, want we zien een man die zich in een grote ronde bal tu en de zombies verplaatst. De video suggereert dat Dead Rising 2 zich in Las Vegas (of op zijn minst een parodie op de gokstad) afspeelt, want er worden gokhallen vol met zombies getoond.

Hoewel Capcom nog niet heeft gereageerd en de video alleen nog maar op Youtube is verschenen lijken de beelden echt te zijn. Het zal dan hopelijk ook niet lang meer duren voordat Dead Rising 2 definitief bevestigd wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou