Mogelijke screengrabs van Halo-televisieserie circuleren op internet

Mogelijke screengrabs van Halo-televisieserie circuleren op internet

Op internet zijn mogelijke screengrabs van de aankomende televisieserie gebaseerd op Halo verschenen.

Hoe de screengrabs precies zijn uitgelekt is niet bekend, maar volgens leden van gameforum ResetEra is de volledige onthullingstrailer van de serie gelekt en zouden sommige mensen de trailer zelfs op hun telefoon hebben staan. Verwacht wordt dan ook dat Microsoft de trailer binnenkort laat zien - bijvoorbeeld tijdens zijn E3-persconferentie aanstaande zondagavond.

De Halo-serie moet in de loop van volgend jaar op Paramount+ verschijnen. De serie werd al in 2013 aangekondigd. De productie van de show is al geruime tijd aan de gang, maar toen het coronavirus zich in maart vorig jaar wereldwijd verspreidde, moesten de opnames tijdelijk stil worden gelegd.

Het eerste seizoen van de serie krijgt negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Catherine Halsey, vaste stemactrice Jen Taylor speelt Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. Over het verhaal van de serie in nog niets bekend.

Hieronder zijn de vermeende screengrabs te zien.

Halo
Halo
Halo

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zag bij de video van sataya nadella op de achter grond een foto van hem met mensen in halo pak, toen dacht ik zal dat een hint zijn naar film of serie.

0
test

Ik heb er wel zin in! Forward unto Dawn was echt geweldig om te zien als Halo fan dus ben benieuwd wat dit gaat brengen.

0

Aanbevolen voor jou