Nieuws

Marvel Ultimate Alliance 2 mogelijk naar PS4

Capcom blijft lekken

Geschreven door Delano Zoon op

Er blijkt - net als voor Dead Rising - ook een lijst met PlayStation 4-trofeeën te zijn voor Marvel Ultimate Alliance 2.

Op de website van Exophase is een lijst met trofeeën verschenen van Ultimate Alliance 2 voor de PlayStation 4. Exophase is een site die alle behaalde trofeeën ter wereld bijhoudt. De verschijning van een lijst met trofeeën voor Ultimate Alliance 2 zou er daarom op kunnen duiden dat er een remake voor de PlayStation 4 in aantocht is.

Het is nog niet bekend of dit ook daadwerkelijk het geval is. In het verleden bleken voorspellingen op grond van de komst van deze lijsten ook al juist te zijn. Gisteren gebeurde dit ook met Dead Rising. Vannacht kondigde Capcom aan dat Dead Rising en het vervolg naar PlayStation 4, Xbox One en pc komen.

Ultimate Alliance 2 kwam oorspronkelijk uit op PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Wii, PlayStation Portable en Nintendo DS in 2009.

Bron: Exophase

Dit artikel delen:

Lees meer

Rise of the Tomb Raider op 11 oktober naar PS4, krijgt vr-support Pokémon Go lanceert morgen in Japan, krijgt gesponsorde gyms
1

Reacties op: Marvel Ultimate Alliance 2 mogelijk naar PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • darkmanwls

    • 19 juli 2016 16:50
    Ik denk dat het gewoon om een remaster van de ps3 versie gaat en niet om een remake.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.