Mogelijke maps voor seizoen 1 van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt

Mogelijke maps voor seizoen 1 van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt

Dataminers hebben mogelijk content voor het eerste seizoen van de Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt.

Via Twitter is diverse content gedeeld, al is het meeste inmiddels weer offline gehaald door Activision. Het zou onder andere gaan om nieuwe maps, waaronder de terugkeer van Raid en een besneeuwde map die zich in en rond een winkelcentrum afspeelt.

Verder zou er een Starter Pack aan het aankomende eerste seizoen worden toegevoegd met daarin diverse items, zoals een nieuwe Adler-skin, een calling card en nieuwe emblemen.

Tot slot lijkt het er op dat Rebirth Island aan Warzone toegevoegd gaat worden. Activision gaf voorheen al aan dat de start van het eerste seizoen van de multiplayer ook veranderingen voor Warzone met zich mee zou brengen.

Activision en Treyarch hebben vooralsnog niet officieel aangekondigd wat er in het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War zit.

 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ik raak warzone niet meer aan tot ze een fatsoelijke next gen update uitbrengen met FOV slider, speel nu alleen cold war. als je eenmaal met FOV gewend bent is er geen weg meer terug. ik hoop dat ze dit bij activision begrijpen. tevens moet er een 120fps feature toegevoegd worden voor de series x/ps5

0
test

@arjanbunt game draait toch op 120 fps op series x. nfinity Ward has added 120fps support to Call of Duty: Warzone on Xbox Series X. van digital foundry deze update ps5 heeft het toen niet gehad.

0
test

@arjanbunt Er zit een FOV slider in Cold War voor consoles, misschien dat dit komende update naar Warzone komt.

0

Aanbevolen voor jou