Nieuws
Fortnite

Mogelijke gifting-systeem gelekt voor Fortnite

Twitteraar stuurt cadeautje naar zichzelf

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een video verschenen van een speler die een nog onbekende functie toont in Fortnite. De video doet vermoeden dat het om een gifting-systeem gaat waarin cosmetische items weggegeven kunnen worden naar andere spelers. Gebruiker Jaren deelde deze video op zijn Twitter-kanaal.

In de video is goed te zien hoe Jaren de 'Behold'-emote als cadeau opstuurt naar zichzelf. Deze functie staat in de video opgesteld als optie onder de koopknop met de benaming 'buy as a gift'. Vervolgens krijgt de speler een lijst te zien met spelers die geselecteerd kunnen worden om de cadeau te ontvangen. Alhoewel in de video alleen de speler zelf geselecteerd kan worden om de cadeau te ontvangen, is te zien dat andere spelers over acht of negen dagen ook cadeaus kunnen ontvangen. Dit doet vermoeden dat deze functie binnenkort beschikbaar is voor alle spelers.

In een volgende tweet geeft Jaren aan dat de functie gebruikt wordt in de normale versie van Fortnite waarin het gifting-systeem is ingeschakeld. Alhoewel in de video te zien is dat de emote gratis is, lijkt dit onwaarschijnlijk wanneer de feature toegevoegd gaat worden. Met de video lijkt er geen teken te zijn van een ruilsysteem waarin cosmetische items verhandeld kunnen worden.

Wanneer er wordt uitgegaan van het aantal dagen dat de spelers nog geen cadeaus kunnen ontvangen, dan kan, aankomende zondag de feature eventueel verwacht worden.

slurp juice fortnite

Eerder werd bekend dat Fortnite beschikbaar werd voor de meeste Android-apparaten. Daarnaast werd er een fysieke Fortnite-bundel en Fortnite-speelgoed aangekondigd.

Fortnite Battle Royale is gratis beschikbaar voor pc, Xbox One, PS4, Switch, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hoe ziet jouw setup voor pc-gaming eruit? Call of Duty: Black Ops 4 breekt digitaal verkooprecord
0

Reacties op: Mogelijke gifting-systeem gelekt voor Fortnite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.