Mogelijke eerste afbeeldingen PSP2 duiken op | Gamer.nl

Mogelijke eerste afbeeldingen PSP2 duiken op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Omdat het een ontwikkelaarspakket betreft, kan de uiteindelijke vorm van de PSP2 er best heel anders uit zien. Een bron heeft al aan VG247 gemeld dat er inmiddels een vernieuwd model is uitgestuurd.

De PSP2 van het verouderde ontwikkelaarspakket zou net als de PSP Go open te schuiven zijn. Met de nieuwe vorm zou Sony teruggegaan zijn naar het ontwerp van de oorspronkelijke PSP. Verder heeft het apparaat twee thumbsticks en een HD-scherm. VG247 twijfelt niet aan de echtheid van de foto's, maar benadrukt dat de foto's niet het definitieve ontwerp van Sony's nieuwe handheld laten zien.

Eerder ontstonden er al geruchten over het apparaat. Mortal Kombat-ontwikkelaar Netherrealm Studios meende het apparaat al op kantoor te hebben liggen en onlangs bevestigde ook uitgever Electronic Arts het bestaan van de PSP-opvolger. Verdere bronnen meldden dat het apparaat in de herfst van volgend jaar in de winkels zou komen te liggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou