Mogelijke controllers virtualrealitybril HTC Vive in beeld | Gamer.nl

Mogelijke controllers virtualrealitybril HTC Vive in beeld | Gamer.nl

Er zijn beelden uitgelekt van wat naar verluidt de controllers zijn van de virtualrealitybril Vive van HTC. style="background-color: initial;">Een gebruiker van internetforum Reddit heeft de afbeelding in handen gekregen.</span></p>

Op de afbeelding zijn twee zwarte controllers te zien. Aan de bovenkant is een ring met wat lijkt op beweging ensoren. Aan de voorkant zit een grote knop (mogelijk een touchpad) en aan de achterkant een trigger. Onduidelijk is of de controllers draadloos zijn, of dat ze via een kabel worden verbonden met de bril. De controllers lijken op de Move-controllers van Playstation. 

HTC wil geen commentaar geven op de gelekte afbeeldingen, meldt de site Neowin. Eerder al lekten afbeeldingen van de consumentenversie van de HTC Vive uit. Die werden van een niet-toegankelijk deel van de website van Vive geplukt.

De HTC Vive wordt op de elektronicabeurs CES 2016 in januari getoond. HTC belooft daar een "technologische doorbraak" te presenteren. De consumentenversie zal vanaf april verkrijgbaar zijn.

Door NU.nl

HTC Vive
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou