Mogelijk vliegende auto's besturen in Cyberpunk 2077 | Gamer.nl

Mogelijk vliegende auto's besturen in Cyberpunk 2077 | Gamer.nl

style="background-color: transparent;">CD Projekt Red is op zoek naar een programmeur om te werken aan gameplay met vliegende voertuigen voor hun nieuwe actie-rpg Cyberpunk 2077.</span><br></p>

CD Projekt Red plaatste onlangs meerdere vacatures op zijn site. De eerste vacature betreft een functie als programmeur op het hoofdkwartier in Warschau. De functieomschrijving vermeldt dat de persoon die uiteindelijk wordt gekozen gaat werken aan gameplay met de focus op rijden of vliegen in voertuigen en voertuiggevechten. Daarnaast gaat deze persoon ook aan de slag met nieuwe AI-systemen met voertuigen als basis.

In een andere vacaturelaat de ontwikkelaar weten ook op zoek te zijn naar een talentvolle concept artist om eveneens te werken aan voertuigen. Als concept artist werkt degene die geschikt bevonden wordt naast voertuigen ook aan wapens en robots in samenwerking met de animatieafdeling.

Naast bovengenoemde vacatures plaatste CD Projekt Red nog tal van andere vacatures. De ontwikkelaar zit op dit moment midden in het ontwikkelingsproces van Cyberpunk 2077. Volgens de ontwikkelaar is het nog te vroeg om te kunnen zeggen hoe de game er uiteindelijk precies uit gaat zien.

De exacte verschijningsdatum voor Cyberpunk 2077 is nog niet bekend. De game staat in de planning om ergens tu en 2017 en 2021 uit te komen. CD Projekt Red is de laatste jaren vooral bekend om hun ontwikkeling aan de The Witcher-reeks.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou