Mogelijk vervolg op LittleBigPlanet in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een eerder verschenen video ter promotie van PlayStation Move vertelt Langeveld dat LittleBigPlanet 2 geschikt zal zijn voor Move. Dit is opvallend, omdat Sony nog niet een vervolg op de platformer heeft aangekondigd. Op moment van schrijven is niet bekend of het vervolg op LittleBigPlanet 2 echt in de maak is, of dat Langeveld doelde op de originele game die gebruik gaat maken van PlayStation Move.

LittleBigPlanet verscheen eind 2008 op PlayStation 3 en laat spelers hun eigen levels bouwen en via internet met vrienden delen. Daarnaast kunnen maximaal vier spelers met elkaar de levels doorlopen met zogenaamde Sackboys, schattig ogende poppetjes die ook naar de smaak van de speler aan te pa en zijn. Vorig jaar liet ontwikkelaar Media Molecule nog weten onder geen beding een vervolg te willen ontwikkelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou