Guerrilla hint naar vervoermiddelen in Horizon: Zero Dawn | Gamer.nl

Guerrilla hint naar vervoermiddelen in Horizon: Zero Dawn | Gamer.nl

Hoofdpersoon Aloy in Horizon: Zero Dawn kan mogelijk gebruikmaken van verschillende manieren om zich door de wereld te verplaatsen, waaronder mounts. Hier hint ontwikkelaar Guerrilla Games naar.

‘Wanneer we kijken naar grote werelden zoals die in The Witcher en in Skyrim, dan zie je dat er mounts in de spellen zitten. We kunnen de verschillende manieren waarop Aloy door de wereld navigeert nog niet vertellen, maar wat ik kan garanderen is dat lopen en rennen niet de enige opties zijn. Aloy, het hoofdpersonage, reist op een aantal verschillende manieren door de wereld”, aldus Guerrilla Games.

In de game moet Aloy zien te overleven in een wereld waarin gigantische robots als dieren ronddwalen. Mogelijk zijn er bepaalde robots die spelers kunnen gebruiken om de spelwereld sneller af te leggen.

Guerrilla Games geeft daarnaast aan dat ze het verhaal van hoofdpersoon Aloy willen vertellen, maar ook het verhaal van de wereld, de machines en de verschillende stammen. Deze komen naar voren in mi ies, open wereld activiteiten en bijvoorbeeld verzamelobjecten.

Horizon: Zero Dawn werd aangekondigd tijdens E3 2015. Het spel wordt ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games, bekend van de Killzone-franchise. De game komt in 2016 exclusief uit op PlayStation 4. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou