Mogelijk verfilming van arcadegame Rampage | Gamer.nl

Mogelijk verfilming van arcadegame Rampage | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Studio New Line Cinema is er van verzekerd dat het spel zich goed laat vertalen naar film. In een verklaring is te lezen dat "de technologie goed genoeg is voor een mogelijkheid tot een slim gebudgetteerde monsterfilm in de geest van Ghostbusters en Independence Day". 

Het concept van het spel Rampage draait om een een weerwolf, gorilla en hagedis die het leger van zich afvechten en steden vernietigen. In 2009 kocht New Line Cinema's zusterbedrijf Warner Bros. de rechten van het spel voor 33 miljoen dollar. In hetzelfde jaar maakte regi eur Uwe Boll een film genaamd Rampage, deze heeft echter in tegenstelling tot een aantal andere verfilmingen van Boll niets met een game te maken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou