Mogelijk veertig miljoen televisies met 3D-weergave in 2014 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Insight Media presenteerde haar resultaten in het 2009 Stereoscopic 3D Gaming-onderzoeksrapport.

Dale H Maunu, de hoofdanalist die aan het onderzoeksrapport werkte: "We hebben honderden uren met stereoscopische 3D-games gespeeld en kunnen melden dat de nieuwste technologie niet resulteert in veel inspanning voor de ogen of vermoeidheid. Onze ervaring leert ons dat 3D-gaming een diepere en aangrijpender ervaring oplevert dan traditioneel gamen op een televisiescherm met tweedimensionale weergave."

Manau meldt daarnaast dat het onderzoeksteam direct heeft gesproken met gamers, uitgevers en ontwikkelaars van games en van de 3D-schermen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de toekomst van computerspellen. Hieruit komt naar voren dat de 3D-markt momenteel nog in de kinderschoenen staat, maar dat deze binnen vijf jaar explosief moet gaan groeien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou