Mogelijk vechtgame met Sony-personages op komst | Gamer.nl

Mogelijk vechtgame met Sony-personages op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de berichten op Twitter lekten er afbeeldingen van de game uit via website The Paul Gale Network, waarop een aantal van de speelbare personages genoemd worden. Zo zouden onder meer Kratos (God of War), Nathan Drake (Uncharted), Sweet Tooth (Twisted Metal), Colonel Mael Radec (Killzone), Parappa, Sly Cooper en Fat Prince in de game zitten.

Websitehouder Paul Gale heeft naar eigen zeggen goede banden met de studio die verantwoordelijk is voor de game, SuperBot Entertainment. Bronnen binnen SuperBot zouden hem mondjesmaat informatie geven over de game. Hoewel er nog geen officiële aankondiging gedaan is over de titel waar het bedrijf aan werkt, is bevestigd dat het om een "hele gave PlayStation 3-game" zou gaan. 

Teaser

Naar de komst van een game waarin meerdere Sony-personages een rol spelen, zou al gehint zijn in een reclame die onlangs door de uitgever werd getoond. In dit filmpje, genaamd Michael, staan verschillende gamepersonages van Sony (en ook van andere uitgevers) in een kroeg. Zij bedanken Michael, een fictieve jongen die gamers als doelgroep representeert. Deze reclame werd bovendien door Chris Molina in een van zijn tweets genoemd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou