Mogelijk uDraw naar Xbox 360 en PS3 | Gamer.nl

Mogelijk uDraw naar Xbox 360 en PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Naarmate we verder in de levenscyclus van het product komen, zoals u weet, is het uitgeven van uDraw op andere platformen niet iets wat we uit willen sluiten," aldus Brian Farrel. Hij ging door met uitleggen dat THQ zich op het moment in een erg vroeg stadium bevindt met de uitrol van uDraw, maar denkt dat er mogelijkheden zijn om de consumenten naar andere platformen te migreren. 

uDraw

Het tekentablet uDraw is een succesvol product gebleken voor THQ. Het apparaat werd in de Verenigde Staten binnen twee maanden 1,2 miljoen keer verscheept. Op 4 maart komt het apparaat uit in Nederland met de game uDraw Studio. Ook zullen uDraw Pictionary en Krabbel's Grote Avontuur op die dag worden uitgebracht. Op 15 april zal THQ Spongebob de Onnozele Krabbelaar aan de uDraw-reeks toevoegen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou