Mogelijk twee Capcom vs. Namco-spellen op komst | Gamer.nl

Mogelijk twee Capcom vs. Namco-spellen op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De geruchten ontstonden nadat twee vooraanstaande werknemers van Capcom en Namco, Yoshinori Ono en Katsuhiro Harada, vorige week openlijk hints gaven over een project waar zij mee bezig waren. Dit deden zij op Evo 2010, een evenement waar op hoog niveau vechtspellen gespeeld worden.

Volgens de website Game Informer gaat het om een samenwerking tu en Capcom en Namco, vergelijkbaar met eerdere versus-spellen zoals Marvel vs. Capcom en Tatsunoko vs. Capcom.  Echter zouden er deze keer twee spellen tegelijk in ontwikkeling zijn, waarvan er één door Capcom gemaakt wordt en een ander door Namco. De spellen zouden gebruik gaan maken van respectievelijk de Street Fighter IV- en de Tekken 6-engine.

Hoewel het een gerucht betreft, is het zeker dat er door Capcom op zijn minst één nieuwe titel wordt aangekondigd aan het eind van deze week. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou