Mogelijk toch 'scheet in pot' in Saints Row 3 | Gamer.nl

Mogelijk toch 'scheet in pot' in Saints Row 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer genoeg mensen via Twitter aangeven dat ze dit wapen in de game willen zien, wordt het alsnog aan de game toegevoegd. Daarvoor moeten ze een bericht plaatsen met de hashtag #fartinajar, maakt Volition bekend via het Twitter-account van Saints Row. Inmiddels zijn er ruim tweehonderd tweets geweest met de hashtag. Hoewel Volition de actie reeds vier dagen geleden heeft aangekondigd, krijgt deze pas sinds kort media-aandacht. 

In een artikel van magazine GameInformer over Saints Row: The Third eerder deze maand stond dat Volition had besloten dit wapen niet aan de game toe te voegen, omdat het te smakeloos zou zijn. Het wapen is een scheet in een pot die als een granaat gegooid wordt. Omstanders die bij de gebarsten pot in de buurt staan, worden uitgeschakeld doordat ze moeten overgeven van de geur. Het nieuws dat dit wapen niet in de game zou komen, leidde tot reacties van gamers die het wapen wel degelijk graag in het spel zouden gebruiken.

Sek peeltje

Hoewel de Fart in a Jar de selectie in eerste instantie niet heeft gehaald, heeft Volition aangekondigd dat de game wel een wapen zal hebben dat door GameInformer wordt omschreven als een "gigantisch, zwabberend sek peeltje". Bovendien krijgt elk wapen een unieke nut shot-mogelijkheid waarmee tegenstanders in het kruis geraakt kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou