Nieuws
Half Life Alyx

Screenshots van Half-Life: Alyx mogelijk gelekt

'Gelekt door iemand binnen Valve'

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er zijn mogelijk screenshots van Half-Life: Alyx gelekt. Het YouTube-kanaal Valve News Network heeft een video gedeeld die kennelijk negen afbeeldingen uit de game bevat.

Valve News Network is elke dag opzoek naar informatie over Half-Life: ALyx en kennelijk is beheerder Tyler McVicker hier eindelijk in geslaagd. Het YouTube-kanaal heeft namelijk een video gedeeld waarin maar liefst negen screenshots van de aankomende vr-game worden getoond.

Vooralsnog is het onduidelijk of het daadwerkelijk om afbeeldingen uit Half-Life: Alyx gaat, er is namelijk geen manier om dit te bevestigen. McVicker beweert echter dat de screenshots zijn gelekt door iemand binnen Valve. De afbeeldingen tonen van alles uit de nieuwe game, van gedetailleerde omgevingen tot enge zombies. Bekijk alle gelekte screenshotshier.

Het verhaal van Half-Life: Alyx speelt zich af tussen de gebeurtenissen van het origineel en Half-Life 2 en plaatst spelers in de schoenen van Alyx Vance. Alyx werd geïntroduceerd in Half-Life 2 als de rechterhand van protagonist Gordon Freeman.

In Half-Life: Alyx staat Alyx samen met haar vader, Eli Vance, aan de basis van het verzet tegen de Combine, een buitenaards ras dat heerst op aarde. Alyx en Eli hebben in het geheim hun wetenschappelijke activiteiten voortgezet en hebben zo een ontdekking gedaan waarmee ze City 17 willen bevrijden uit de handen van de Combine.

half life alyx
half life alyx
half life alyx

Half-Life: Alyx verschijnt in maart voor pc. Valve heeft overigens nog niet uitgesloten dat de game ook voor de relevante consoles wordt uitgebracht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix creëert interactieve tijdlijn voor The Witcher-serie Ring Fit Adventure in 19 uur uitgespeeld door speedrunner
3

Reacties op: Screenshots van Half-Life: Alyx mogelijk gelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Th00mz

  • 14 januari 2020 13:35
  Of het een lek is weet ik niet, volgens mij heeft hij iemand binnen Valve die dit met hem deelt en mag hij dit naar buiten brengen. Dit is eigenlijk wel slim als Valve dit zelf ook zo zou willen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • dezwarteziel

  • 15 januari 2020 12:25
  Er lekt zoveel vandaag de dag, het is een beetje een marketing term geworden. Vaak zitten er aan dergelijke zaken NDA's die er voor zorgen dat er aan het echt lekken van dergelijke informatie behoorlijk vervelende consequenties zitten. Alles met het woord "lekken" in dergelijke titels kan met een pondje zout genomen worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheDeeGee

  • 15 januari 2020 16:08
  Ik wacht wel op de Let's Plays, hoef ik ook geen 1500 Euro uit te geven aan een 2080 Ti en VR Headset.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.