Nieuws
Capcom

Mogelijk releaseschema van Capcom-games op straat door ransomwareaanval

Remakes van Power Stone en Final Fight?

Geschreven door Cody Dakota op
Door een ransomwareaanval is er mogelijk informatie gelekt over het releaseschema van Capcom.

Eerder deze week was op ResetEra te lezen dat als gevolg van een ransomwareaanval er mogelijk informatie over aankomende Capcom-games naar buiten is gelekt. De narigheden lijken nog niet voorbij te zijn voor Capcom, vandaag werd er namelijk een lijst gedeeld met allerlei onaangekondigde games van de ontwikkelaar.

De lijst bevat onder andere verwijzingen naar een Dragon's Dogma-vervolg en remakes van Final Fight en Power Stone. Verder staat er kennelijk een Resident Evil-game gepland voor 2024 en wordt er gewerkt aan Street Fighter 6. Wel moet er rekening worden gehouden met het feit dat de gelekte informatie mogelijk verouderd is, het bestand is immers bijna een jaar oud.

Capcom geeft aan dat het bang is dat de aanvaller op het moment in bezit is van meer dan 350.000 stukken aan persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, foto's en geboortedata. Het bedrijf is momenteel bezig met het contacteren van alle getroffenen om ze op de hoogte te brengen van de situatie.

Eerder deze maand werd het Capcom Group-netwerk aangevallen door een onbekende derde partij. Capcom heeft ditgecommuniceerd en zich verontschuldigd naar aandeelhouders die hier mogelijk door zijn getroffen. Hier lees je meer over de ransomwareaanval op Capcom.

Dit artikel delen:

Lees meer

Win Mortal Kombat 11 Ultimate! Devil May Cry 5 Special Edition op PS5 bevat nu hoge framerate optie
0

Reacties op: Mogelijk releaseschema van Capcom-games op straat door ransomwareaanval

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.