Mogelijk problemen bij ontwikkeling Wii U | Gamer.nl

Mogelijk problemen bij ontwikkeling Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een van deze problemen zou zijn dat de interne hardware van de Wii U niet krachtig genoeg is voor waar het voor bedoeld is. De bron stelt ook dat de draadloze verbinding tu en de Wii U-console en de controller niet goed werkt en dat ontwikkelaars op dit moment als tijdelijke oplo ing een kastje hebben gekregen dat de twee via draad met elkaar verbindt. Ook zou de ontwikkelaarskit die zij gebruiken, steeds door Nintendo geüpdatet worden. 

De uitgever gaf kort na de onthulling van de Wii U aan dat de nieuwe console waarschijnlijk in de zomer van 2012 uitgebracht wordt. De bron van 01net stelt nu echter dat het bedrijf eraan denkt om de lancering uit te stellen naar september van dat jaar. 01net wist al eerder vroegtijdig details te onthullen over de Wii U en bracht onlangs ook als eerste het nieuws dat er een acce oire komt voor de 3DS dat een tweede analoge stick toevoegt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou