Patent hint naar hartslag- en zweetmeter in PlayStation 5-controller

Patent hint naar hartslag- en zweetmeter in PlayStation 5-controller

Na het patent van de mogelijke href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/fingertracking-voor-nieuwe-vr-controller-sony/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">vr-controller</a> van de PlayStation VR 2 is er nu weer een patent van Sony opgedoken. Het gaat nu om een patent voor de mogelijke PlayStation 5-controller met interessante sensoren.

Het patent voor de controller verscheen op de website van de United States Application. In de beschrijving staat dat de PlayStation 5-controller mogelijk is voorzien van een biofeedback sensor. Met deze sensoren kan de controller de hartslag van de gamer meten en hoe zweterig de handen zijn. In het patent staat dat de controller nadat die de informatie heeft ontvangen zich kan aanpassen aan de gebruiker. Je kan het patent hieronder bekijken.

PlayStation 5

Of Sony echt van plan is om een controller met deze functie uit te brengen is nog niet met alle zekerheid te zeggen. De PlayStation 5 komt als het goed is later dit jaar uit.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel gaaf, maar, kunnen ze dit dan ook doorsturen naar bijvoorbeeld zorgverzekeraars? Dat je een aangepaste premie krijgt naar gelang de hoeveelheid die je gamed en naar gelang wat ze meten hoe 'fit' je bent? Bedoel; alle data is veel geld waard, deze data dus ook!

0

@Paralize Helaas komt de AVG dan in het spel. Dus dat zal wss niet mogelijk zijn

0
test

@DionW Als ze in de algemene gebruikersvoorwaarden verwerken dat je alleen die controller kan gebruiken mits je akkoord gaat dat het gedeeld wordt met derden, zijn ze er toch? Iedereen klikt toch wel op ja.

0
test

Komen de zweterige mensen in andere lobby's in COD?

0
test

@MelvinChowder Nee, ze willen meten of je een crimineel bent, om je daarna te verklikken bij de autoriteiten.

0
test

@Ghost Of een drugsgebruiker, die zweten ook wat harder dan andere mensen bij bepaalde substanties.. xD

0

Aanbevolen voor jou