Mogelijk opvolger van PlanetSide in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

John Smedley geeft het mogelijke vervolg de titel PlanetSide Next, en belooft dat het spel enorme online-gevechten gaat leveren. "Voor mij betekent PlanetSide Next een kans om alles wat leuk was in PlanetSide te pakken en te verbeteren. Enorme gevechten op een schaal die geen enkele andere first person shooter kan evenaren. Niet maar 64 spelers. Echt enorm. Met een betere organisatie, en de focus op het ervoor zorgen dat er altijd actie is, met goede graphics," aldus Smedley.

Enquete

Eerder werd er al een enquete uitgegeven door Sony om te peilen wat de fans in een mogelijk vervolg van PlanetSide verbeterd zouden willen zien. Daarnaast heeft Sony ook de website www.planetside2.com laten vastleggen. Een officiële aankondiging is echter nog niet gemaakt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou