Gerucht: Vier nieuwe helden voor Overwatch 2 in de maak

Gerucht: Vier nieuwe helden voor Overwatch 2 in de maak

Blizzard heeft tijdens Blizzcon vorig weekend Overwatch 2 href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/blizzard-onthult-overwatch-2/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthuld</a>. Tijdens de presentatie werden al twee nieuwe helden onthuld, namelijk Sojourn en Echo. Naast deze twee helden verschijnen er naar verluidt minstens nog vier nieuwe personage voor Overwatch 2.

Andrew Reiner van Game Informer heeft tijdens een bezoek aan Blizzcon een gesprek gehouden met Jeff Kaplan, de vice-president van Blizzard. Tijdens het bezoek aan Blizzard kreeg Reiner een diavoorstelling te zien van Overwatch 2. Gedurende deze presentatie waren er vier mysterieuze personage te zien, in de vorm van silhouetten.

Kaplan is uiteraard geheimzinnig over de vier nieuwe helden, maar als we de hoofdredacteur mogen geloven is één van de personages een tovenaar, zo was er een staf te zien en een man met een kromme rug. Reiner beweert dat hij ook een vrouwelijk personage heeft gezien met een heel groot wapen. Volgens Reiner zijn drie van de vier nieuwe Overwatch-helden vrouwelijk.

Kaplan heeft aangegeven dat hij niet verder op de personages in gaat. De kans is groot dat deze nieuwe helden verschijnen in het tweede deel van de populaire team-based shooter. Het is immers geen geheim dat Blizzard al jaren werkt aan nieuwe helden.

Kaplan onthulde ook coöperatieve verhaalmissies, waarvan de eerste zich afspeelt in Rio de Janeiro. Hierin moeten spelers steden bevrijden van de eerder genoemde robots. Los daarvan staan Hero Missions: herspeelbare co-op-missies voor vier spelers, vergelijkbaar met Adventure Mode uit Diablo. In deze modus kunnen spelers helden trainen en vaardigheden ontgrendelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou