Mogelijk nog een Avatar: The Last Airbender-game in de maak

Mogelijk nog een Avatar: The Last Airbender-game in de maak

Naast de pas aangekondigde mobiele game Avatar: Generations wordt er mogelijk aan nog een game gebaseerd op Avatar: The Last Airbender gewerkt.

Op Amazon Japan wordt namelijk melding gemaakt van een spel genaamd Avatar The Last Airbender: Quest for Balance, dat nog dit jaar in ieder geval op PlayStation 5 en PlayStation 4 zou verschijnen, om precies te zijn op 8 november.

Meer details over het spel zelf zijn er nog niet, maar de game zou van uitgever GameMill Entertainment komen, dat bekend is van licentiegames zoals Nickelodeon All-Star Brawl. Het is ook niet bekend wanneer het spel aangekondigd wordt.

Vorige week werd de mobiele game Avatar: Generations aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door Square Enix Londen Mobile in samenwerking met het Canadese Navigator Games, en wordt beschreven als een free-to-pay rpg-adventure met squad-based turn-based gevechten.

De game volgt de gang bestaande uit Aang, Sokka, Katara, Suki, Toph, Zuko, Momo en Appa op de avonturen uit de animatieserie. Spelers kunnen bekende locaties en gebeurtenissen uit de serie verwachten in een open spelwereld. Met toekomstige updates moeten ook personages en verhaallijnen uit Avatar: The Legend of Korra worden toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De wereld leent zich er goed voor. Vooral turnbased gevechten met alle elementen. Kan je goed rock, paper, scissors mee doen.

0
test

Er gaan al een tijdlang geruchten rond dat ze aan 4(?) games werken in de franchise. Persoonlijk heb ik dan wel liever kwaliteit dan kwantiteit... deze franchise verdient meer dan bijvoorbeeld de Spongebob games van THQ. Dus ben ik huiverig voor GameMill Entertainment.... Het liefst zie ik een game die zich afspeelt in een ver verleden, of tijdens de Honderjarige Oorlog.

0

Aanbevolen voor jou