Mogelijk nieuwe Resident Evil 3DS dit jaar | Gamer.nl

Mogelijk nieuwe Resident Evil 3DS dit jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hierin werd gesproken over een nieuwe titel genaamd Resident Evil: Degeneration-Damnation-Downfall. De eerste twee subtitels doelen waarschijnlijk op de gelijknamige animatiefilms binnen de serie, waarvan de laatste nog moet verschijnen. Downfall zou echter een game kunnen betreffen. Capcom bracht de vorige twee RE-games voor 3DS, The Mercenaries 3D en Revelations, ook minder dan een jaar na elkaar uit. 

Resident Evil: Downfall zou volgens Digital Spy het verhaal tu en Resident Evil 5 en 6 vertellen, met Claire Redfield in de hoofdrol. Spelers zouden haar volgen terwijl ze "de ondergang van de mensheid" ziet gebeuren. Capcom heeft nog niet gereageerd op het gerucht. De uitgever brengt dit jaar wel de nieuwe animatiefilm Resident Evil: Damnation uit, mogelijk wordt deze met een RE-game gebundeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou