De inhoud van de webpagina is inmiddels afgeschermd door een wachtwoord, wel is de titel te lezen. Deze luidt 'EAPMarketingFY13', wat volgens HardGamers staat voor 'Electronic Arts Partners Marketing Fiscal Year 2013'. Op de website zou een lijst hebben gestaan met de titels die via het EA Partners-programma, waarin EA optreedt als uitgever voor verder onafhankelijke ontwikkelaars, in het fiscale jaar 2013 worden uitgebracht.

Naast Populous worden The Secret World, Overstrike, Respawn en Outernauts genoemd. De eerste twee games zijn reeds aangekondigd en worden ontwikkeld door respectievelijk Funcom en Insomniac. Respawn staat waarschijnlijk voor Respawn Entertainment, de studio die is gestart door de oprichters van Modern Warfare-ontwikkelaar Infinity Ward. Zij werken momenteel aan een first-person shooter. Outernauts, tot slot, lijkt een tweede game van Insomniac voor EA te zijn. De studio diende onlangs een aanvraag in om deze naam als merk te registreren. 

De webpagina is aangemaakt door een gebruiker met de naam 'pmarinau', dit zou staan voor Phil Marinau, die voor EA werkt als director of marketing. EA zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten. De uitgever heeft wel de rechten op de Populous-serie in handen. Mogelijk werkt SimCity- en Spore-studio Maxis op dit moment aan de game. Onlangs werd namelijk bekend dat de studio aan een nieuwe simulatiegame werkt, sowieso voor PC en wellicht ook voor consoles.