Mogelijk nieuwe LittleBigPlanet-game voor Move in de maak | Gamer.nl

Mogelijk nieuwe LittleBigPlanet-game voor Move in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Of het ook echt om een nieuwe game gaat en wat voor soort spel het dan zou worden is nog niet bekend. De titel zou kunnen wijzen op een PlayStation 3-game die gebruik maakt van Sony's bewegingsgevoelige besturing Move. Superma ive Games was als ontwikkelaar namelijk eerder verantwoordelijk voor de Move-games Tumble en Start the Party.

Sony of Media Molecule hebben nog niet officieel gereageerd op de geruchten. Media Molecule werkt momenteel nog aan LittleBigPlanet 2, dat eigenlijk eind dit jaar uit had moeten komen, maar onlangs werd uitgesteld tot 21 januari 2011. De studio wilde een complete ervaring op de disk zetten en niet meteen na de release al een update uitbrengen om nog wat extra functionaliteiten toe te voegen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou