Mogelijk nieuwe Dragon Age-game begin 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit blijkt uit de financiële gegevens van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2010 die Electronic Arts vandaag bekendmaakte. Hier zat ook een lijst bij met games die het Amerikaanse bedrijf uit wil gaan geven. Daarin staat dat het van plan is een 'nieuwe Dragon Age-game' voor consoles, handhelds en PC uit te geven.

Het is niet duidelijk of het hier gaan om een direct vervolg op het vorig jaar verschenen Dragon Age: Origins gaat, of om een compleet ander soort game dat zich afspeelt in het Dragon Age-universum.

Awakening

Dragon Age: Origins kwam in november uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en is wereldwijd zo'n 3,2 miljoen keer verkocht. Op 16 maart komt er een uitbreiding uit onder de naam Dragon Age: Origins - Awakening die onder andere een compleet nieuwe wereld, nieuwe manieren om personages aan te pa en en nieuwe monsters bevat.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou