Nieuws
Gran Turismo

Mogelijk nieuwe auto's op komst bij PS VR2-update Gran Turismo 7

Nieuwe bolides in virtual reality

Geschreven door Jari Klapwijk op
Het lijkt erop dat de PlayStation VR2-update van Gran Turismo 7 gepaard gaat met een aantal nieuwe auto's.

Daar hint Kazunori Yamauchi, de ceo van Polyphony Digital, naar op Twitter. "Er komen volgende week grote updates aan", schrijft hij. De tekst gaat gepaard met een afbeelding waar silhouetten van verschillende auto's op te zien zijn. Spelers kunnen dus mogelijk nieuwe auto's verwachten, al is dat nog niet officieel bevestigd.

De PlayStation VR2-update voor Gran Turismo 7 verschijnt morgen. De PlayStation VR2 komt een dag later uit. Eigenaren van de PS VR2 kunnen de volledige game in virtual reality spelen. Alleen splitscreen is logischerwijs niet beschikbaar in vr. "PlayStation VR2-spelers kunnen ook een exclusieve 'VR-showroom' in hun garage of via de in-game dealers bezoeken waar ze alle ongelooflijke details van de ultra HD wagenmodellen in verschillende locaties en met allerlei lichteffecten kunnen bekijken," vermeldt Polyphony in een blogpost. 

Joe van Burik gaf Gran Turismo 7 een 8,5 op Gamer.nl. "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Dit artikel delen:

Lees meer

CMA bevestigt dat Nintendo Online naar ander platform komt Gelekt document toont mogelijk Call of Duty-plannen voor 2023
0

Reacties op: Mogelijk nieuwe auto's op komst bij PS VR2-update Gran Turismo 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.