Mogelijk nieuwe auto's op komst bij PS VR2-update Gran Turismo 7

Mogelijk nieuwe auto's op komst bij PS VR2-update Gran Turismo 7

Het lijkt erop dat de PlayStation VR2-update van Gran Turismo 7 gepaard gaat met een aantal nieuwe auto's.

Daar hint Kazunori Yamauchi, de ceo van Polyphony Digital, naar op Twitter. "Er komen volgende week grote updates aan", schrijft hij. De tekst gaat gepaard met een afbeelding waar silhouetten van verschillende auto's op te zien zijn. Spelers kunnen dus mogelijk nieuwe auto's verwachten, al is dat nog niet officieel bevestigd.

De PlayStation VR2-update voor Gran Turismo 7 verschijnt morgen. De PlayStation VR2 komt een dag later uit. Eigenaren van de PS VR2 kunnen de volledige game in virtual reality spelen. Alleen splitscreen is logischerwijs niet beschikbaar in vr. "PlayStation VR2-spelers kunnen ook een exclusieve 'VR-showroom' in hun garage of via de in-game dealers bezoeken waar ze alle ongelooflijke details van de ultra HD wagenmodellen in verschillende locaties en met allerlei lichteffecten kunnen bekijken," vermeldt Polyphony in een blogpost. 

Joe van Burik gaf Gran Turismo 7 een 8,5 op Gamer.nl. "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou