Yves Guillemot, CEO van Ubisoft: “Er zal volgend jaar iets rond de Assassin’s Creed-serie gebeuren, dat is alles wat we kunnen zeggen”, meldde hij gedurende een gesprek met investeerders. Mogelijk gaat het om een nieuw deel in de Assassin's Creed-reeks.

Geen commentaar

Eerder was CFO Alain Martinez terughoudend wanneer hem gevraagd werd of er volgend jaar een nieuwe Assassin's Creed-titel uit zal komen. “We geven momenteel geen commentaar. Misschien dat we na kerst, ergens rond januari, in staat zijn om meer over het product dat we hebben te vertellen.”

“Ik kan helaas niet over volgend jaar en de komende jaren praten", meldde Ubisoft's international brand manager Eric Gallant vorige maand. "Het enige dat ik kan vertellen is dat de Assassin's reeks onze grootste naam is en dat we altijd bezig zijn met het vinden van nieuwe dingen om onze fans tevreden te stellen. Dus ik sluit niet uit dat er de komende maanden nieuwe verrassingen en extra's rond de franchise zullen komen.”

Assassin’s Creed: Brotherhood zal vanaf donderdag in de winkels verkrijgbaar zijn. De game is een direct vervolg op het tweede deel in de serie, maar wordt niet als Assassin's Creed 3 gezien.