Het is allemaal nog niet zeker, maar het ziet er steeds sterker naar uit dat Rare momenteel bezig is met een nieuwe Killer Instinct titel. De fighting game reeks die met name op de SNES en in de arcades veel populairiteit genoot dankzij hoogstaande graphics en lange combo's, lijkt daarmee eindelijk zijn rentree te maken na jarenlange afwezigheid. Killer Instinct Gold op de N64 was namelijk de vierde en tot nu toe laatste game van deze franchise.

Een sterke hint voor het verschijnen van een nieuwe Killer Instinct game, is in een tussenfilmpje uit Conker: Live & Reloaded te vinden welke je hier kunt checken. Conker leest in dit filmpje de Drudge, wat een parodie is op de Edge. Achterop het blad is een logo van Killer Instinct te zien en mensen die Rare goed kennen, weten dat dit vaak subtiele hints zijn richting andere gameprojecten.Killer Instinct op de SNES

Deze hint wordt nog verder aangedikt door de volgende vermelding in de meest recente uitgave van de Edge: "Next month, Killer Instinct is back" Het ziet er dus naar uit dat het Engelse gamesmagazine een exclusieve preview zal verzorgen van de vijfde Killer Instinct. Voor welk systeem de game zal verschijnen is nog niet bekend, hoewel zowel de Xbox als Xbox Next goede mogelijkheden zijn.

Met dank aan Parasite voor het melden van dit nieuws