Nieuws
cyberpunk 2077

Mogelijk meer van Cyberpunk 2077 getoond om 15.00 op IGN Live

Geschreven door Crew op
Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft via Twitter laten weten dat ze vandaag mogelijk meer informatie gaan brengen over Cyberpunk 2077. Wat ze precies gaan vertellen of laten zien is verder niet bekend.

In de cryptische tweet laat de ontwikkelaar iets 'cools' te gaan brengen om 15.00 via de Twitch-stream van IGN. Daar is een klok te zien die aftelt tot de volgende uitzending. De stream is hieronder ook te kijken.

Cyberpunk 2077 is de nieuwe role-playing game van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt. De game speelt zich af in een grote stad die CD Projekt 'night city' noemt. Deze futuristische stad is gebaseerd op de huidige wereld, maar dan met een technologische vooruitgang van vijftig jaar. Daarbij is de wereld een sandbox, waardoor spelers totale vrijheid hebben om rond te lopen. Cyberpunk 2077 heeft een grote hoeveelheid wapens, upgrades, implantaten en high-tech gadgets. Voor de game is een weblog gelanceerd, cyberpunk.net, waar fans kunnen zoeken naar hints over het spel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout-bèta speelbaar in september CD Projekt Red laat Poolse ontwikkelaar werken aan mobiele game
1

Reacties op: Mogelijk meer van Cyberpunk 2077 getoond om 15.00 op IGN Live

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  El Ninjo

  • 22 augustus 2018 09:03
  Ik heb ontzettend veel lof voor CD Project RED sinds ik de Witcher 3 gespeeld heb, Cyberpunk 2077 zie ik dan ook wel heel erg zitten.

  Jammer van de shitstorm op Twitter door de SJW's over een gendergrapje.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.