Mogelijk Mac-port voor Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Mogelijk Mac-port voor Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We weten dat er een groot Mac-publiek is onder BioWare-fans... we weten dat dat een belangrijk en groot publiek is. En we willen dat publiek bedienen", aldus Muzyka. Zeschuk voegt daaraan toe: "Dat is zeker een van de dingen waar we hierna naar kijken. We willen deze lancering achter de rug hebben en alles stabiel en blij hebben en dan gaan we kijken naar andere platformen en dat is natuurlijk een van de eerste."

Ook kijkt BioWare naar een uitbreiding van de game voor iOS en Android. Momenteel werkt er een van BioWare's honderden medewerkers aan mobiele ontwikkelingen. Hij is verantwoordelijk voor het onderzoeken van "logische extensies" voor de projecten van de ontwikkelaar. Voor de ontwikkeling kan BioWare de hulp van EA Interactive inschakelen. "We kijken altijd rond. We zijn altijd ideeën aan het uitwi elen en zoeken uit wat we gaan doen", aldus Zeschuk. "Maar we hebben nog niet veel aangekondigd."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou