Nieuws
Fall Guys Crown

Mogelijk Fortnite-event binnen Fall Guys op komst

Cross-over is nog niet officieel aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Er wordt ergens in de toekomst mogelijk een Fortnite-evenement binnen Fall Guys: Ultimate Knockout gehouden.

Dat meldt leaker iFireMonkey op Twitter. De persoon in kwestie brengt wel vaker correcte details over Fortnite en Fall Guys naar buiten.

Eerder dit jaar meldde iFireMonkey al dat er twee linkjes rondom Fall Guys waren die om onduidelijke reden naar de Fortnite-website linken. Hij heeft in de code van de links lopen spitten en daar nog meer gevonden wat wijst op een cross-over, zoals 'epic.fallguys.competition'. 

Het is niet voor het eerst dat er gepraat wordt over een cross-over tussen Fall Guys en Fortnite. Vorig jaar zouden er al mogelijke details over de samenwerking zijn gelekt. Zo zouden er items voor Fall Guys zijn vernoemd naar Fortnite-objecten, zoals Loot Llama, Battle Bus en Loot Llama. Vooralsnog is echter niets officieel aangekondigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spelers konden geen gedownloade games spelen tijdens Xbox Live-storing Verkoop westers portfolio Square Enix is onbegrijpelijk - Ron en Erik Podcast 384
1

Reacties op: Mogelijk Fortnite-event binnen Fall Guys op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 9 mei 2022 14:55
    Was alweer vergeten dat deze game bestond. Kan me herinneren dat deze afgelopen jaar naar de Xbox zou komen, maar daar hoor je niks meer over. Denk dat ze zich beter kunnen richten op Fall Guys 2 en een level editor kunnen toevoegen, want het werd snel saai.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.