Mogelijk film gebaseerd op Myst op komst | Gamer.nl

Mogelijk film gebaseerd op Myst op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deadline stelt dat het idee om de Myst-serie een filmbehandeling te geven momenteel in beschouwing wordt genomen door producent Hunt Lowry, die eerder deze rol op zich nam voor Donnie Darko, en Mark Johnson.

Zij werken hiervoor samen met de Mysteria Film Group, die de filmrechten van de serie in bezit heeft. Beide gaven echter aan dat ze niet direct het verhaal van het spel tot een film gaan maken, maar eerder inspiratie willen putten uit de serie en de bijbehorende boeken.

Myst bestaat alleen maar uit foto's die samen de speelwereld vormgeven. Spelers kunnen door ergens op te klikken er heen lopen. Het verhaal draait om twee broers die ruzie hebben, waarbij de speler uiteindelijk via puzzels bepaalt welke broer wint. Spelers komen gedurende het spelen van Myst echter niemand tegen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou