Mogelijk details over plot Star Wars-game van Visceral Games gelekt | Gamer.nl

Mogelijk details over plot Star Wars-game van Visceral Games gelekt | Gamer.nl

De website href="http://makingstarwars.net/2017/06/rumor-the-main-character-of-viscerals-star-wars-game-plot-and-more/">Making Star Wars</a> claimt details te hebben gehoord over de Star Wars-game van Visceral, nu bekend als Projekt Ragtag.

Het verhaal van de game zou zich afspelen tu en A New Hope en The Empire Strikes Back, waarin acteur Todd Stashwick als het personage Dodger de hoofrol speelt. Hij zou deze naam gekregen hebben nadat hij vluchtte voor The Empire en als dief verder door het leven ging. Dodger zou zelfs op de wanted-lijst van The Empire komen, nadat hij de vernietiging van de planeet Alderaan overleeft.

Om van deze lijst af te komen zou Dodger een mi ie krijgen van Jabba The Hut, die anders uitpakt dan hij hoopt. Hij ontdekt wat The Empire met hun wapen wil doen en wordt gedwongen in zijn verleden te duiken.

Tot slot zeggen de bronnen van Making Star Wars dat Dodger een zweep en blaster bezit, die hij kan combineren om vijanden uit te schakelen. De game zou vele variaties op deze wapens bevatten.

Vorig jaar maakte Amy Hennig van de studio bekend dat de game inspiratie haalt uit de door haar geschreven Uncharted-games.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou